Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

η νεολαία ανέλαβε δράση !







δείτε την σελίδα της εκδήλωσης στο φατσοβιβλίο 



από την ανάρτηση του Ακτιβιστή


"
Να και κάτι πραγματικό ελπιδοφόρο που ξεπηδάει από τη νεολαία μας. Τη νεολαία του Θερμαϊκού μας. Τα νέα παιδιά που με τόση ευκολία κάποιοι τα ψέγουν για αδιαφορία για τα κοινά και ωχαδερφισμό. Να που μια ομάδα παιδιών, νέων πολιτών δείχνουν πως έχουν διάθεση να σταθούν όρθια, δημιουργικά και οργανωμένα απέναντι στην κακόβουλη κριτική των εφησυχασμένων και ξερόλων, θέλουν να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν το ΑΚΙΝ, το Ανεξάρτητο Κίνημα Νέων. Μάλιστα δημοσιοποίησαν και την διακήρυξη της κίνησης με την οποία μας συστήνονται αλλά και διαγράφουν τους στόχους της κίνησής τους..... "

 το κείμενο στην σελίδα της εκδήλωσης:

Σις 31 Αυγουστου , με τη ληξη του καλοκαιριου , το Ανεξαρτητο Κινημα Νεων οργανωνει το "1ο Ανεξαρτητο Μουσικο Φεστιβαλ Νεων του Δημου Θερμαικου " οπου θα συμμετασχουν νεοι μουσικοι απο τον Δημο μας . Θα τραγουδησουν και θα παιξουν μουσικη οι : Hellven , Μαρια Κατεχη , Αποστολος Φραγκαλας , Νικος Τσιολχας , Αντρεας Γρηγοριαδης , Χριστινα Αρβανιτιδου , Βασιλης και Ηλιας Μπαδης , dj Κωστας Αλεξουδης , Μαριαλλενα Αργυρακη , Γιωτα Σιδηρογλου , Κωστας Μιχαηλιδης , Ιωαννιδης Βασιλης , Κλεοπατρα Σαακιαν , Διονυσης Δανιηλ . ( Θα υπαρχουν σουβλακια και αναψυκτικα(μπυρες!) στην τιμη του ενος(1) ευρω )

Διακήρυξη Ανεξάρτητου Κινήματος Νέων (ΑΚΙΝ)
• Είμαστε μία ανεξάρτητη κίνηση νέων ανθρώπων , ευαισθητοποιημένων όσον αφορά την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σαν κράτος και σαν κοινωνία . Αποφασίσαμε τη σύσταση αυτής της ομάδος , όντας αγανακτισμένοι και νιώθοντας προδομένοι από την ίδια μας τη χώρα και το σύστημα που την περιβάλλει , κινούμενοι από τη δίψα μας για αλλαγή .
• Από μικρούς μας έλεγαν πως ήρθε η σειρά μας να πάρουμε τα ηνία της Ελλάδας . Ήρθε ο καιρός λοιπόν τη θεωρία να την κάνουμε πράξη και να αποδείξουμε στους καλοθελητές του συστήματος και τους φωστήρες που μας κυβερνάν και που εντέχνως προσπαθούν μέσα από την σκόπιμα προσφερόμενη σε μας ημιμάθεια να καθ υποτάξουν το νεανικό μας πνεύμα πως δεν κοιμόμαστε και πως θα αντιδρούμε σε αυτά που μας δυσαρεστούν .
• Σκοπός μας είναι να συσπειρώσουμε όλους τους πολιτικοποιημένους – αγανακτισμένους νέους σε μία ενιαία κίνηση και να προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε αυτούς που μέχρι στιγμής δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα , πάντα ανεξάρτητοι μακριά από κόμματα και κομματικές νεολαίες , πολιτικοποιημένοι αλλά όχι κομματικοποιημένοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου