Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΗΤΗΣΗ





Ευχαριστουμε ολους για την στηριξη σας στο φεστιβαλ . Πραγματικα πιστευω οτι ηταν ιδιαιτερα πετυχημενο και ελπιζουμε να θεσμοθετηθεί ! Θα ηθελα επισης να υπενθυμισω πως ειστε ολοι ευπροσδεκτοι το Σαββατο 07/09/13 στις 19:00 στο ΚΑΠΗ της Περαιας στις συγκεντρωσεις του Ανεξαρτητο κινηματος ΝΕΩΝ !
από την σελίδα της εκδήλωσης στο  φατσοβιβλίο  
 Όσοι νέοι ενεργοί πολίτες του δήμου Θερμαϊκού καλούνται σήμερα στις 7μ.μ. στον χώρο του ΚΑΠΗ Περαίας (Ρωμανού) για συνάντηση και κουβέντα. Ελπίδα μας εσείς οι νεολαίοι του τόπου - μιας και εμείς αποτύχαμε παταγωδώς να σας παραδώσουμε μια κοινωνία αντάξιά σας. Ιδιωτεύωντας αντί να προσφέρουμε στα κοινά βρεθήκαμε να οδεύουμε σε φαινομενικό αδιέξοδο. Με την καθαρή σας σκέψη μπορείτε να συμβάλλετε στον απεγκλωβισμό μας από τους ιστούς στους οποίους έχουμε μπλεχτεί ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε από κοινού νέες βάσεις για ένα δημιουργικό μέλλον.
Διακήρυξη Ανεξάρτητου Κινήματος Νέων (ΑΚΙΝ) 

• Είμαστε μία ανεξάρτητη κίνηση νέων ανθρώπων , ευαισθητοποιημένων όσον αφορά την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σαν κράτος και σαν κοινωνία . Αποφασίσαμε τη σύσταση αυτής της ομάδος , όντας αγανακτισμένοι και νιώθοντας προδομένοι από την ίδια μας τη χώρα και το σύστημα που την περιβάλλει , κινούμενοι από τη δίψα μας για αλλαγή .
• Από μικρούς μας έλεγαν πως ήρθε η σειρά μας να πάρουμε τα ηνία της Ελλάδας . Ήρθε ο καιρός λοιπόν τη θεωρία να την κάνουμε πράξη και να αποδείξουμε στους καλοθελητές του συστήματος και τους φωστήρες που μας κυβερνάν και που εντέχνως προσπαθούν μέσα από την σκόπιμα προσφερόμενη σε μας ημιμάθεια να καθ υποτάξουν το νεανικό μας πνεύμα πως δεν κοιμόμαστε και πως θα αντιδρούμε σε αυτά που μας δυσαρεστούν .
• Σκοπός μας είναι να συσπειρώσουμε όλους τους πολιτικοποιημένους – αγανακτισμένους νέους σε μία ενιαία κίνηση και να προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε αυτούς που μέχρι στιγμής δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα , πάντα ανεξάρτητοι μακριά από κόμματα και κομματικές νεολαίες , πολιτικοποιημένοι αλλά όχι κομματικοποιημένοι .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου